fdhdhh

Jordnöt är ingen nöt, den är en baljväxt! Intressant intressant.. haha!

Ikväll blir det rättikagratäng för första gången. Aldrig provat det, men har läst på många ställen att potatis kan bytas ut mot just rättika.. Se hur det smakar! Hehehehe..

Var till socialförvaltningen på intervju idag! :) Gick jättebra och hon jag pratade med var jättetrevlig. Hon tyckte jag verkade vara en stabil & lugn människa som skulle passa utmärkt för att bli kontaktperson ;) Haha.. Så hon skulle höra av sig när någon var i behov av just en kontaktperson.. Spännande spännande ;p Personen kan vara i alla åldrar mellan 0-18 år, och behoven kan givetvis skifta enormt. Vissa kanske bara behöver träffa en kontaktperson två ggr i månaden, medan andra flera timmar i veckan. Så ska bli kul att se vem jag "får"..

Åh nooo.. Skola imorn, vilket betyder ännu mer anteckningar till denna jävla juridiktenta i slutet av april. Orkar inte få mer nu ;S räknade och än så länge är det bortemot 100 jävla sidor...

Kommentarer
Postat av: Elin

Stabil och lugn..... jo ;) haha

2011-03-30 @ 14:35:04
URL: http://haufen.blogg.se/
Postat av: ANna

2011-04-05 @ 04:33:03
Postat av: Anna

Hej!

Vad kul att "stöta på" en annan socionomstudent som samtidigt är lchf:are :)!



Ja, det här med juridiken alltså...Vi läser en 15p förvaltningsrätt & socialrätt nu, så hemtenta plus salstenta...Hjälp! Har lite dåligt samvete, har inte pluggat på ett par dagar.



Jag har kört med lchf sedan 22/2 (tror jag), behöver gå ner minst 10 kg. Är 1.62 lång(/kort). Själv då? Hur länge har du ätit lchf, och hur går det tycker du? Jag har faktiskt turen att ha en pojkvän som gillar idén, så vi äter det båda två. Jobbigt när folk tycker att man är galen som inte äter kolhydrater!

2011-04-05 @ 04:39:06
URL: http://annafrida.wordpress.com
Postat av: Anna (igen)

Glömde säga grattis till att du hade ett bra möte ang att bli kontaktperson, förresten.

2011-04-05 @ 04:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0